Bianca Dragusanu si Victor Slav au o poveste de dragoste pe care toata tara o stie, motiv pentru care, vedeta a invatat de ce este bina sa pastrezi anumite lucruri doar pentru ea.  Bianca si-a adus aminte de inceputurile relatiei sale cu Victor, in urma cu 5 ani, atunci cand multi spuneau ca nu va rezista relatia lor sau ca Victor nu va face casa cu Bianca.

„Acum 5 ani pe vremea asta am complotat cu Universul sa ma intalnesc cu barbatul vietii mele. Eram amandoi prinsi la un proiect TV si faceam repetitii si ne vedeam.
Mie imi placea asa de el, dar cand am inceput sa il dscopar ca om, cat de intelgent este, cat de frumos se poarta, am lesinat dupa el. Bineinteles ca si el vedea asta, dar imi dadea cu flit. Pe cuvant!
Bine, nu cred ca asta este ceva nou, pentru ca toata tara ne stie povestea.

Citeste si...  Anda Adam îi transmite Biancăi Slav că mariajul ei este în siguranţă!

Pe vremea aia aveam o prietena buna pe care Slava Domnului nu o o mai am. Imi baga numai strambe! Imi spunea ca sunt doar o aventura pentru victor, ca el nu ma iubeste. Atat de buna imi era prietena ca imi spunea mereu treaba asta.

Noi am stiut ce vrem si uita-ne! 5 ani si un copil. Uite cum ne bucuram noi in fiecare zi ca am ascultat doar de inimile noastre, nu de ce ziceau altii”,  a spus Bianca la „Te vreau langa mine”.