Bianca Dragusanu reuseste sa fie pe prima pagina a ziarelor indiferent de natura stirilor care o au ca personaj principal. Daca pana acum, articolele se refereau la desele despartiti si impacari cu Victor Slav sau la aventurile amoroase cu Adrian Mutu sau printul Cristea, acum informatiile vorbesc despre faptul ca vedeta s-a imbolnavit si a ajuns la spital pe perfuzii. Se pare ca toata aceasta poveste a plecat de la o alergie la un aliment.
 
Medicii nu au reusit nici pana acum sa isi dea seama de la ce i s-a facut rau vedetei, deoarece blonda nu a putut manca mai nimic.
„Sunt foarte racita, ma simt foarte rau. Am fost intr-o stare critica si sufar mai nou si de o alergie neidentificata. Am facut un soc anafilactic.
 
 
Bianca Dragusanu
 
Trebuie sa imi fac 34 de analize la sange care costa 1.000 de euro cand vin in Bucuresti. De Paste eu am avut voie sa consum doar trei alimente: mere verzi, orez fiert si apa plata, atat. Am facut chiar si injectii cu cortizon aproape zilnic. Imi scazuse tensiunea la 6 si mi s-au facut injectii cu adrenalina. Azi am mancat numai o omleta din albusuri de dimineata. Pentru mine anul acesta nu a fost Pastele si voiam sa gust din bunatatile facute de mama mea”, a spus Bianca la Antena 1.
 
Bianca Dragusanuu se poate lauda cu o frumusete aproape de perfectiune dar nu si cu o sanatate asa cum ar trebui sa o aiba o tanara femeie: diabet pe fond nervos, ulcer in forma destul de grava, probleme la ficat si marile probleme cu picioarele sunt doar cateva dintre afectiunile divei peste care acum a dat o noua afectiune destul de serioasa.
 
Citeste si...  Răsturnare de situaţie incredibilă! Teo s-a împăcat cu Iulia Albu