Fosta asistentă tv, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav trăiesc o frumoasă poveste de iubire după ce în trecut au avut mai multe probleme şi au ajuns chiar şi la divorţ. Acum, aceştia au planuri serioase şi se pare că sunt pe punctul de a avea şi un copil.burtica

Bianca a declarat în nenumărate rânduri că îşi doreşte un copil, şi a mers chiar şi pe la biserici pentru a i se împlini dorinţa mai repede. Bianca a fost surprinsă recent de paparazzi şi se pare că burtica ei este în creştere.

„Mi-aş dori să fie adevărată, chiar dacă aş fi însărcinată în momentul de faţă nu aş dori să dau detalii despre asta. Aşa cum au procedat multe alte persoane publice, în momentul în care s-ar vedea , sigur dacă acest copil ar fi sănătos şi ar avea o dezvoltare normală, cu siguranţă nu ai de ce să ascunzi pentru că e o bucurie de la Dumnezeu! Cu siguranţă pentru că suntem doi oameni asumaţi care ne dorim acelaţi lucru, am face public pentru prietenii noştri şi cei care ne iubesc şi ne-au urmărit povestea de-a lungul timpului, acest detaliu foarte important.”, spunea Bianca la un moment dat.

Citeste si...  Gabi Cristea A plâns în hohote la mormântul mamei