Bianca Dragusanu a impartasit cu spectatorii si telespectatorii de la Te vreau langa mine detalii din relatia ei cu Victor Slav.

Bianca Dragusanu a marturisit ca odata ajunsa la Victor Slav a realizat ca are nevoie de ceva. Insa, imediat dupa ce l-a intrebat daca nu cumva are, a realizat ca s-ar fi suparat daca el i-ar fi raspuns da!

„Am alergat, am avut o drama in cabina. Am deschis dulapul si au cazut peste mine toate hainele: rochitele, pantofii, tot ce aveam acolo. Am adus cam multe si trebuie sa aerisesc.  Asa mi-am adus aminte de primii pasi in relatia cu iubitul meu: dulapul e foarte important intr-un cuplu. Va fac imediat filosofia dulapului.

Citeste si...
Bianca Drăgușanu, în brațele lui Victor Slav

De la o periuta de dinti am inceput si eu. Cand am ajuns la el acasa prima oara l-am intrebat: nu ai cumva un elastic de par?! Era culmea sa zica da!

Asa fac mereu femeile: cand vrem sa ne instalam in cuibusorul lui, uitam chestii: un elastic de par, o periuta de dinti, o pijama. (…) Cand iti face loc in dulapul lui, e clar ca iti face loc si in viata lui”, a spus Bianca Dragusanu in emisiunea ei de la Kanal D, Te vreau langa mine.