Bianca Dragusanu a reusit sa ii smulga trofeul pentru cea mai prost imbracata vedeta Iuliei Albu. Fashion editorul a depunctat-o pentru tinuta nepotrivita pe care si-a ales-o la un eveniment.

61565697

Iulia Albu a fost foarte dura la adresa Biancai Dragusanu. Fosta sotie a lui Mihai Albu sustine ca blugii rupti si tocurile foarte inalte nu aveau ce cauta in tinuta blondinei.

“Avem acea pereche de blugi rupti care se vrea casual si acea camasa la fel! Avem gene false lipite, evident! Ati observat ca fetele astea de oras isi atarna tot ce au acasa cand merg la un eveniment? As intreba-o cum a castigat banii pentru acea geanta? Si eu imi permit, dar eu muncesc!”, a declarat Iulia Albu intr-o emisiune TV.

61565700

Bianca a obtinut trofeul pentru cea mai prost imbracata vedeta, insa a fost ironizata si pentru ca nu isi permite lucrurile pe care le etaleaza in public.

61565699

“Pentru faptul ca are acele tocuri si pentru ca face parada cu niste lucruri pe care la pregatirea ei nu si le-ar fi permis niciodata, Bianca va primi trofeul ‘Bau’!”, a mai comentat Iulia Albu.

Citeste si...
Iulia Albu o desfiinteaza si pe Angelina Jolie.