Bianca Andreescu a devenit o adevărată celebritate după titlul de la Rogers Cup – jucătoarea de 19 ani este prima canadiancă din ultimii 50 de ani care triumfă la turneul de Toronto. Nu numai comeback-ul său fantastic după o pauză lungă provocată de o accidentare la umăr, ci şi gestul său admirabil din finala cu Serena Williams i-au atras numeroşi fani.

Unul dintre aceştia este mai faimos decât ea – Bianca a petrecut la un local din Toronto alături de Danny Green, unul din superstarurile din NBA

Green face parte din echipa Toronto Raptors care a cucerit primul titlu de campioană în baschetul nord-american. Raptors a întrerupt în premieră hegemonia formaţiilor din Statele Unite în NBA şi a pus capăt unei perioade de 25 de ani în care o echipă profesionistă din Canada nu a cucerit un trofeu major.

În această vară, Danny Green a semnat cu Los Angeles Lakers, echipa lui LeBron James.

Citeste si...  Serena Williams a făcut senzaţie la US Open. Iată cum s-a îmbrăcat

Bianca Andreescu s-a retras de la Cincinnati
Bianca Andreescu (19 ani – locul 14 WTA) a luat o primă decizie după finala câștigată de la Rogers Cup, în fața Serenei Williams (37 de ani – locul 8 WTA), care s-a retras după doar patru game-uri.

Sportiva cu origini românești a hotărât să se retragă de la turneul de la Cincinnati, programat în această săptămână, din cauza oboselii.

„Nu am fost vreodată la Cincinnati, așa că sunt cu adevărat dezamăgită să fac acest anunț, că mă retrag din competiție. Chiar trebuie să-mi ascult corpul în acest moment. Săptămâna care tocmai a trecut nu a fost deloc ușoară, așa că am luat această decizie, dar la anul voi participa”, a spus Bianca la conferința de presă.