Vedetele au mare grijă de aspectul lor fizic, însă multe ţin secrete trucurile pe care le urmează pentru a arăta atât de bine.

388976l-640x0-w-b05bd2d0

Bia, unul dintre artiştii noului val de talente propus de casa de discuri Red Clover Media, care a lansat de curând melodia „Dimelo“, a acceptat să ne acorde un scurt interviu în cadrul căruia a vorbit despre trucurile ei de frumuseţe.

Bia are 18 ani, este din Calafat şi a început de mică să facă emisiuni pentru copii la televiziunea locală din Craiova. Timpul a trecut, tehnica vocală a Biei a evoluat, iar vocea ei speră să se facă remarcată în industria muzicală.

eva.ro: Cum reuşeşti să te menţii în formă?

Bia: Consider că, pentru a te menţine în formă, trebuie să faci sport şicontează foarte mult să ai un stil de viaţă alimentar sănătos şi echilibrat. Eu chiar m-am obişnuit, de câţiva ani, să ocolesc mâncarea de tip fast-food, mezelurile, băuturile acidulate sau să mănânc seara foarte târziu.

Ai ţinut vreodată o dietă?

Da, am ţinut dietă de câteva ori, când simţeam că am luat în greutate.
Întotdeauna a dat roade apa cu lămâie consumată într-o cantitate destul de mare, dar şi excluderea pâinii din alimentaţie.

Cât de des mergi la sala de fitness sau la aerobic?

Mult timp am făcut aerobic, însă am luat o pauză acum, deoarece mi-am făcut o mini sală de fitness acasă şi, când am timp, lucrez acolo.

Care sunt activităţile tale fizice preferate?

Activităţile mele fizice preferate sunt înotul şi gimnastica.

Care este cel mai nonconformist truc de înfrumuseţare pe care îl foloseşti?

Cel mai nonconformist lucru pe care l-am făcut pentru a mă înfrumuseţa cred că a fost atunci când mi-am albit dinţii pentru prima dată şi am folosit bicarbonat de sodiu.

Ce „regulă de aur“ ai în ceea ce priveşte îngrijirea tenului?

Pentru îngrijirea tenului nu am folosit niciodată creme sau alte loţiuni chimice, ci, când am simţit că e ceva în neregulă cu tenul meu, am căutat pe internet măşti naturiste.

Cum îţi menţii părul sănătos şi strălucitor?

Pentru a-mi îngriji părul folosesc la fiecare spălare măşti făcute în casă sau mici trucuri furate de pe internet sau de la alte vedete, iar după asta mă dau mereu pe părul umed cu o soluţie protectoare şi ulei de argan.

Ce remedii cosmetice şi măşti pentru păr sau ten făcute în casă foloseşti?
 
Întotdeauna merg pe măşti naturiste bazate pe miere, ou, argilă, ulei de măsline, fructe sau legume, plus apă de trandafir, pe care o folosesc dimineaţa şi seara, înainte de culcare.

Pentru păr folosesc o mască de la Gerovital cu placentă în care pun vitamine A şi E uleioase şi le amestec, iar de două ori pe lună îmi fac un tratament pe bază de gaz, care ajută foarte mult la întărirea firului de păr.

Citeste si...
LAVINIA PÂRVA recunoaşte!