Cântăreaţa americană Beyonce a fost nevoită să coboare pe o scară telescopică, după ce scena mobilă pe care se afla s-a blocat, în timpul concertului susţinut împreună cu soţul ei Jay-Z la Varşovia.

Concertul de la Varşovia face parte din turneul comun „On The Run II”, în care se află Beyonce şi soţul ei, rapperul Jay-Z. Spre finalul concertului, scena mobilă inclusă în producţia show-ului s-a blocat, lăsând-o pe Beyonce izolată la înălţime. Potrivit imaginilor publicate de un fan pe platforma  YouTube, membrii echipei de producţie au adus o scară telescopică pe care Beyonce nu s-a încumetat să coboare.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=hk16-SJPYwg]

După mai multe discuţii şi o mai bună poziţionare a scării, cântăreaţa în vârstă de 36 de ani, îmbrăcată într-un costum minuscul şi purtând încălţăminte cu tocuri foarte înalte, a coborât în uralele fanilor.

Citeste si...
Dansatorii Antoniei fac băşcălie pe scenă pe seama iubirii ei cu Alex Velea

Turneul „On The Run II”, care marchează a zecea aniversare a căsătoriei lui Beyonce şi Jay-Z, include o serie de 15 concerte în Europa şi o alta de 21 de show-uri în America de Nord. Seria europeană se va încheia pe 17 iulie, la Nisa, în Franţa. Cele mai recente albume lansate de Beyoncé şi Jay-Z, „Lemonade” (2016), respectiv „4:44” (2017), promovate în acest turneu, vorbesc despre dificultăţi în mariajul lor, dar se pare că cei doi au depăşit deja aceste probleme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.