Tricoul lui Ianis Hagi a fost scos la licitație în cadrul unei acțiuni organizate anual de Pro League, campionatul belgian. Scopul acțiunii este strângerea de fonduri, iar banii adunați vor fi folosiți pentru reintegrarea persoanelor vulnerabile în comunitatea locală.

Tricoul fiecărui jucător din Pro League este scos la licitație pe https://matchwornshirt.com/proleague, iar suma de pornire este 89 de euro. Conform primelor date, în patru zile de la demararea acțiunii s-au strâns deja circa 70 de mii de euro.

Până acum, pentru tricoul de joc al lui Ianis s-au licitat 189 de euro. Pentru cel al lui Vladimir Screciu, colegul lui Hagi la Genk, prețul a rămas cel din start, 89 de euro. Tricoul lui Denis Drăguș, românul de la Standard Liege, a ajuns la 139 de euro licitați.

Citeste si...
Presa spaniolă îl ridică în slavi pe Ianis Hagi şi îl numeste motorul u21

Ianis, dorit de Gigi Becali
Ianis s-a transferat la Genk în vară, dar nu a reușit să se impună. Gigi Becali a anunțat recent că ar vrea să-l repatrieze pe fiul ”Regelui”, despre care spune că va fi ”mare de tot” peste doi ani.

Totuși, sunt șanse mici ca internaționalul român să schimbe echipa în această iarnă. Genk intenționează să-l păstreze și speră că Ianis ”va exploda” în retur. Ianis a fost cumpărat de belgieni cu patru milioane de euro, de la Viitorul. A totalizat 718 minute jucate pentru Genk, în 18 meciuri.