Behăie amar ,,Țurcana,, iute după ce-a aflat, că GRINDEANU și cu DRAGNEA înspre S.U.A au plecat … Nu vă spun cu cîtă ură, gălbeaza a comentat, ca să afle mapamondul astazi, mîine, peste ani, electorii ei simpatici … din Sibiu și Botoșani!

Raluca Turcan, președintele interimar al PNL a ieșit la rampă la puțin timp după ce Liviu Dragnea a plecat în SUA la învestirea lui Donald Trump.

Șefa PNL a luat foc și a spus că deplasarea preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, şi a premierului Sorin Grindeanu în SUA, pentru a participa la învestirea în funcţie a lui Donald Trump, reprezintă un joc de imagine şi a solicitat social-democraţilor să facă publice costurile deplasării.

”Asistăm la o deplasare în forţă a PSD în SUA. Dacă ar merge acolo să sprijine România ar fi bine, problema este că folosesc această deplasare în SUA pentru a băga băţul prin gard în competiţia internă şi în rivalitatea politică internă. (…) Vizita dlui Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu în SUA considerăm că reprezintă un joc de imagine pe care doresc să-l folosească în competiţia internă şi, de asemenea, prezenţa acestora şi a întregii delegaţii PSD este pe bani”, a spus Turcan, vizibil iritată că adversarii politici își fac imagine bună în străinătate, dar mai ales României.

Citeste si...  Dragnea: Nu este nicio zi în care să nu vorbesc cu Sorin Grindeanu. Cum să nu îi răspund la telefon?

”PNL îi solicită dlui Liviu Dragnea să spună public şi transparent la câte evenimente participă cu ocazia învestirii lui Donald Trump, ca românii să ştie câte zeci de mii de dolari a cheltuit pentru propria sa imagine”, a spus șefa liberalilor.

Mai mult, aceasta a cerut trezorierului PSD să precizeze cât a cheltuit preşedintele social-democraţilor şi delegaţia sa cu deplasarea şi cazarea în SUA.

Clar nu e lucru curat cu această fătucă ajunsă șefă peste noapte. Păi cum dragă Raluca să ceri tu socoteală trezorierului altui partid? Esti vreo autoritate și nu știm noi, sau se pregătește ceva și nu vrei să ne spui? Mai bine ai avea grijă de partidul pe care-l conduci că s-ar putea ca în câteva luni să închideți mustăria și să plecați fiecare unde vedeți cu ochii…