FCSB a fost eliminată din Europa, după eșecul din deplasare cu Vitoria Guimaraes (0-1). Aflată pe ultimul loc în Liga 1, gruparea roș-albastră traversează o perioadă critică. Ce urmează acum pentru formația lui Gigi Becali?

5 jucători, OUT de la FCSB. „Stop” achizițiilor
Urmează în primul rând o remaniere a lotului. Patronul vicecampioanei a recunoscut aseară, după meci, că mai mulți jucători vor pleca. Digi Sport a aflat că nu mai puțin de 5 fotbaliști se află pe „lista neagră”: Marc, Gikiewicz, Belu, Salomao și Stan.

„Nu mai aducem nimic, voiam să aduc un fundaş, dar nu mai aduc. O să plece însă jucătorii care trebuie să plece. De exemplu Ovidiu Marc, Lukasz Gikiewicz, Claudiu Belu… chiar şi Salomao poate să plece. Să vedem, că avem prea mulţi jucători. Ce să fac cu ei, trebuie să scap de ei. Şi Moutinho ăsta la fel”, a spus Becali, la Pro X.

Bogdan Vintilă rămâne la FCSB
Patronul celor de la FCSB a anunțat că nu se pune problema despărțirii de antrenorul Bogdan Vintilă.

„Vintilă nu are el vină săracul, a venit de 3 zile. Eu sunt vinovat. Vina şi pentru conducerea pe care am ţinut-o la club, pentru tot ce a fost, pentru pregătire şi tot. A fost lipsă de profesionalism, da, aşa a fost. Altfel nu se explică.

Citeste si...  Gigi Becali, revelion alături de familie, dar şi de viitorul ginere

Ce să mai schimb acum? Ce, a murit vreun om? E un meci de fotbal prin care noi am ieşit din Europa. Am jucat opt meciuri şi am luat 1 milion de euro. Ce, e puţin lucru? E fotbal, nu sunt nici în Liga a II-a, nici în a IV-a, nu sunt nici în insovenţă şi nici în faliment”, a mai afirmat Becali.

FCSB, program infernal în Liga 1
Pentru roș-albaștri, care se află pe ultimul loc în clasament, urmează meciuri „de foc” în Liga 1. Duminică, de la ora 21:00, în DIRECT pe Digi Sport, FCSB o va întâlni pe Viitorul. Apoi, Bogdan Vintilă va avea o perioadă în care va încerca să pună lucrurile la punct – pauza competițională de două săptămâni, datorată meciurilor echipei naționale.

În etapa a 9-a, pe 15 septembrie, FCSB va merge la Craiova, pentru un alt derby. În runda a 10-a, roș-albaștrii vor primi vizita campioanei CFR Cluj. Un program infernal pentru gruparea patronată de Gigi Becali, care a acumulat 4 puncte în primele 7 etape.