Mihai Stoica l-a rugat pe Gigi Becali să-l lase să plece de la FCSB, însă în prima fază patronul echipei s-a opus. În prima fază i-a respins demisia directorului sportiv al echipei, însă atunci când a văzut că acesta insistă nu a mai avut ce face. Chiar dacă a anunţat că-l aşteaptă înapoi, luni a dat ordin să-i fie reziliată înţelegerea.

Gigi Becali ”Meme a plecat și el. E prietenul meu, dar a plecat. Nu putem numi demisie. A zis că o perioadă vrea să se retragă. Vrea o perioadă de liniște, de relaxare. Nu mai stă pe bancă. El nu mai vrea. Nu se mai duce în cantonamente.

I-am zis că vorbim peste o lună să îi dau primă de calificare în grupe. Nu se schimbă nimic între noi. Vrea o perioadă de liniște. E moment greu. Nu vine nimeni în locul lui”, a spus Becali, în urmă cu trei săptămâni.

Mihai Stoica nu se mai întoarce „peste o lună” la FCSB
Zilele trecute chiar se zvonise că MM Stoica s-ar întoarce la echipă pentru că nu poate sta departe de marea sa dragoste. Motivele pentru care a cerut să plece au fost legate de anumite probleme personale, dar şi de modul dictatorial în care a a ajuns să conducă Becali clubul.

Citeste si...  Maria Şarapova a fost la un singur game de un nou duel-şoc cu Simona Halep!

„Nu e nicio problemă, am mai lucrat împreună. FCSB e un club mare, e loc pentru toată lumea”, a răspuns Narcis Răducan, la Digi Sport Special, atunci când în studio i s-a spus că Stoica se va întoarce la club.

Mihai Stoica are 4 titluri de campion cu FCSB
Mihai Stoica a avut două mandate la FCSB (n.r. – fosta Steaua). Prima dată, Mihai Stoica a ocupat funcția de manager general în perioada 2002 – 2007. MM Stoica a revenit la echipa lui Gigi Becali în 2010.

Fostul oficial al roș-albaștrilor are în palmares cu echipa lui Gigi Becali 4 titluri de campion: 2005, 2006, 2012 și 2013.

Pe 4 martie 2014, fostul directorul sportiv al FCSB a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare în Dosarul Transferurilor. După ce a fost eliberat, Mihai Stoica a revenit la FCSB, fără a avea însă atribuții oficiale.