La două zile după ce a spus că nu mai bagă bani la FCSB, nemulțumit de eșecul roș-albaștrilor în meciul de acasă, din etapa a 3-a a Ligii 1, 0-2 cu FC Botoșani, Gigi Becali și-a etalat, în fața reprezentanților mass-media, noua sa achiziție. Este vorba despre un bolid de lux, un SUV, al cărui preț de catalog este de 250.000 de euro.

Gigi Becali a fost vizitat miercuri la prânz de către MM Stoica, la sediul din Aleea Alexandru nr. 1, care a vrut să demisioneze din funcția de director sportiv. La finalul discuțiilor, în urma cărora l-a făcut pe MM să se răzgândească, finanțatorul a oferit declarații de la bordul mașinii sale, un Bentley Bentayga, model 2019!

Bentley Bentayga este considerat de către specialiști, unul dintre cele mai puternice, rapide și luxoase modele SUV din lume. Bolidul are un motor W12 de 6 litri cu 600CP, care ajunge la o viteză de până la 300km/h.

”Eu sunt vinovat, eu am greşit, eu trebuie să plec!” Gigi Becali a lămurit situația lui MM Stoica la FCSB
Gigi Becali a clarificat situația lui Mihai Stoica, după ce directorul sportiv a vrut din nou să demisioneze de la FCSB. În cele din urmă, patronul l-a făcut pe MM să se răzgândească.

Citeste si...  Gigi Becali s-a HOTĂRÂT: vrea în POLITICĂ susţinut de 'BINOM'

„Asta a fost după meci, imediat. După aia i-am zis: băi, băiatule, tu eşti prietenul meu, nu eşti numai angajat, ca să pleci sau ca să te dau afară. Eşti prietenul meu şi acum eşti la un moment greu şi trebuie să fiu alături de tine, nu să pleci tu când vrei. A zis că e vinovat el pentru tot ce s-a întâmplat, normal.

Am zis că el e mâna mea dreaptă acolo şi pentru că se întâmplă ce se întâmplă înseamnă că e vina lui că a ieşit ce a ieşit. A zis: Gigi, eu am demnitate, nu pot să stau în situaţia asta, eu sunt vinovat, eu am greşit, eu trebuie să plec. Şi nu l-am lăsat să plece. Acum a venit să discutăm, cu Alexandru Tudor, altele, despre ce trebuie să facă.”, a declarat Gigi Becali.

 

loading...