Finanţatorul FCSB, Gigi Becali a început „show-ul” mediatic și l-a împins la un nivel neașteptat. Acesta vorbește de un complot al ungurilor care să ajute CFR-ul să ia campionatul în anul Centenarului.

„Părerea mea că nu intră (n.r. – Dinamo, în play-off). Ei au patru meciuri prea grele. Eu nu-i vreau, că n-ai încredere în ei. Dacă i-ar bate Craiova, deşi suntem concurenţi cu Craiova, m-aş bucura, ca să scap de ei odată. În fiecare an, că suporterii au făcut presiuni să nu ia Steaua campionatului. M-am săturat de chestiunea asta. Lasă, atunci, staţi voi în play-out, să vină suporterii să vă vadă în play-out! Nu e vorba de mobilizare la meciurile cu Steaua, se pot mobiliza oricât, că-i bat acum. Ca să te mobilizezi trebuie să ai cu cine. Dar e vorba că toţi au spus: vreau CFR campioană, vreau CFR campioană. Miriuţă este maghiar. Tu vrei Miriuţă maghiar să fie contra ungurilor? Nu o să fie niciodată. Miriuţă e un băiat extraordinar, eu îl iubesc pe Miriuţă, dar e maghiar, ţine cu ungurii lui, cu CFR-ul. Mai ales că e centenar, mai ales că e centenarul şi ungurii sunt împotriva noastră pe toate planurile, şi la CFR şi cu toate, îţi dai seama. Orban, premierul Ungariei, a felicitat CFR-ul. Ei sunt disperaţi să ia campionatul în România anul ăsta, în Centenarul României. Dar eu, Becali, am să-i spulber, nici nu se vor apropia. Cu patru, cinci etape de campioant, să nu viseze centenar, că sunt împotriva României, ei, ungurii. Să nu creadă ei că o să-i mai ajute arbitrii în Centenarul României”, a declarat Becali, la Pro X, conform News.ro.

Citeste si...  România a participat la recepţia de inaugurare a ambasadei SUA la Ierusalim, boicotată de majoritatea statelor UE