FCSB riscă să rămână într-un singur fundaş central până la finalul sezonului. Gigi Becali negociază pentru transferul lui Andrei Chindriş de la FC Botoşani, dar mutarea e departe, mult mai probabile fiind plecările lui Andrei Miron şi a lui Bogdan Planic. De altfel, sârbul pare decis să plece, aspect recunoscut şi de preşedintele de imagine al FCSB, Helmuth Duckadam.

Bogdan Argeş Vintilă riscă să aibă mari probleme începând cu noul sezon în centrul apărării. Andrei Miron a fost ofertat de o echipă din Rusia şi ar putea pleca după ce ajunsese de doar câteva luni, în timp ce ruptura dintre Bogdan Planic şi Gigi Becali pare totală. Astfel, antrenor s-ar mai putea baza pe doar pe Iulian Cristea şi ar putea improviza pe acel post cu Dragoş Nedelcu şi Lucian Filip.

FCSB îl pierde pe Bogdan Planic. Helmuth Duckadam lămureşte situaţia
Odată cu oprirea fotbalului din cauza pandemiei de coronavirus, Gigi Becali a redus salariile jucătorilor de la FCSB la jumătate, în timp ce câţiva fotbalişti au intrat în şomaj tehnic. Bogdan Planic a negociat „la sânge” cu omul de afaceri, nu a acceptat reducerea salariului şi a fost băgat şi el în şomaj tehnic.

Bogdan Planic se pare că e decis să plece de la FCSB, aspect recunoscut şi de Helmuth Duckadam: „El trebuie să-şi dorească, din câte am văzut, nu-şi mai doreşte. De ce să încerci să convingi pe cineva? Dragoste cu forţa nu se poate. El şi-a făcut treaba, mi-a plăcut foarte mult, dar dacă el nu-şi mai doreşte, de ce să încerci să-l convingi, să-i ridici salariul? Nu mai ai cum să-i ridici salariul pentru că salariile nu vor mai fi la nivelul la care au fost acum un an”, a declarat preşedintele de imagine al FCSB pentru Telekom Sport.

Citeste si...
Alerta! OMS anunță că infectările cu coronavirus, din ultimele 24 de ore, au atins un nou record

Afacere ratată de Gigi Becali. Bogdan Planic, dorit de echipe puternice

Se pare că planul lui Bogdan Planic dă roade. Vestea că fundaşul central nu mai are viitor la FCSB a ajuns până în Turcia, iar două dintre echipele de tradiţie s-au arătat interesate de el, mai ales că fundaşul sârb va deveni liber de contract în câteva luni.

În ultima perioadă, a apărut şi varianta U Craiova, iar oltenii au oferit şi o reacţie în acest sens: „Nu ştiu, din câte ştiu până acum… A fost o perioadă în care ne-am interesat, au fost discuţii şi cu impresarul lui. Planic e un jucător interesant şi foarte bun pentru România”, a declarat preşedintele lui U Craiova pentru Pro X.

Bogdan Planic are o clauză în contractul cu FCSB care îi poate permite să mai rămână încă un sezon, dar după conflictul cu Gigi Becali e greu de crezut că fundaşul va fi de acord cu prelungirea înţelegerii.

91 de meciuri în toate competiţiile are Bogdan Planic la FCSB.