Gigi Becali a reacționat la înțepăturile pe care Victor Pițurcă le-a arunca spre el în ultima perioadă. „Despre Pițurcă, eu știu ce știu eu, că nu am amnezie. M-a sunat când eram în pușcărie și m-a rugat să-i dau pe Szukala și pe Sânmărtean, pe 500.000 de euro și mi-a zis că răspunde el pentru bani iar eu am fost de acord doar pentru că era el implicat. Am luat banii după trei ani, de la FIFA.

Și așa știu că m-am despărțit prietenește de el, pentru că i-a spus lui nea Viorel Păunescu:  «Uite, dom’ne, ce gest a făcut Gigi, mi-a dat jucătorii». De atunci eu nu am mai vorbit, nu m-am mai certat, nu știu de unde toată răutatea și dușmănia asta, care oricum nu mă interesează”, a spus Becali.

Patronul FCSB nu a ratat ocazia să se pronunțe și cu privire la ceea ce a spus fostul selecționer despre Dinamo.

Citeste si...  JIJI BECALI I-A FACUT VANT LUI MASSIMO PEDRAZZINI

”Când spui «Dinamo e cel mai mare club din România», dar FCSB e pe locul 161 în lume și Dinamo e pe 361, da, e cel mai mare club. Steaua are 41% procent din suporteri, Dinamo 8%, dar Dinamo e cel mai mare, da.

Dinamo se vinde cu două milioane de euro, în timp ce pentru Steaua nu primesc nici 100 de milioane de euro, deci de 50 de ori mai mult și tot nu o vând. Ca să nu mai vorbesc de coeficient UEFA, cum să spui astfel de lucruri? Nu faci decât să te descalifici.

Dacă l-aș vedea pe Pițurcă, alături de mai mulți, și ne-am da mâna, aș da și cu el, dar dacă-l văd … Nu mi-e dat să ocolesc lumea, dar nu am ce… Mi-e rușine mie de rușinea lui, de vorbele pe care le-a spus pe degeaba”, a completat Becali.