FCSB a pierdut lamentabil la Iaşi, 1-0 cu un gol marcat târziu de Andrei Cristea, şi transformat-o pe CFR Cluj în favorită uriaşă la câştigarea primului titlu din ultimii şase ani. La finalul celor 90 de minute, Gigi Becali a şters pe jos cu fotbaliştii în care şi-a pus toate speranţele.

Nervos că jucătorii lui Nicolae Dică nu au fost în stare să menţină măcar scorul de 0-0, care le-ar fi dat ocazia să depindă doar de rezultatele lor în ultimele etape, Becali nu s-a mai putut abţine şi şi-a luat la ţintă atât jucătorii, cât şi antrenorul: „Nu avem valoare, nu avem niciun bărbat în teren! Budescu, marele fotbalist, nu a putut face preluare, Tănase simulează. Man, nimic! CFR nu are valoare, dar are războinici în teren. Nu aveam nevoie de victorie, la 0-0 eram la mâna noastră. Planic la fel, cum să pierzi mingea acolo? De ce să nu fiu mulţumit cu 0-0? Nu eşti mulţumit să fii campion? Eram campioni la 0-0.

Citeste si...  Fraţii din Parlament ai lui Becali primesc bilete gratuite la meciul Ajax Amsterdam – Steaua

Eu cred că ştiu fotbal. Acum, număr bobocii şi îmi dau seama ce am făcut. Nu am niciun fotbalist în teren. Nu poţi să te duci în Liga Campionilor, Tănase se aruncă. Îi văd după faţă, la TV. Toată lumea e fricoasă, Teixeira e singurul fotbalist. CFR să-mi dea un milion şi-l dau pe Budescu, vorbesc cu ei să nu-mi mai dea trei milioane. Îl dau eu pe un milion!”, a fost discursul furios al lui Becali, la Digi Sport.