Aseară, la meciul de Cupă cîştigat la Craiova, 1-0, Steaua a intrat în teren în echipamentul galben, cel de-al doilea în garnitura cromatică a clubului. Decizia i-a aparţinut lui Gigi Becali.

steaua 2011

Într-o discuţie cu Argăseală, patronul aflat în închisoare le-a transmis: „Respectaţi decizia judecătorilor! Nu ne expunem nici unui risc, nu tragem de timp şi nu încercăm să păcălim pe nimeni. Jucăm în galben cu Craiova şi mai vedem după ce ne lămurim”, a spus Becali.

Steaua va prezenta la OSIM pentru înregistrare două sigle noi, una în roşu-albastru şi alta în roşu-galben, doar cu linii albastre. Numele propus va conţine şi cuvîntul Steaua. „Vom vedea cum se interpretează decizia Curţii şi o vom respecta, dar nu se pune problema ca palmaresul să fie al altcuiva decît al nostru, care sîntem echipa înregistrată la FRF în calitate de Steaua Bucureşti”, a explicat un oficial al clubului.

Citeste si...  Steaua plăteşte O AVERE pe 4 jucători care n-au strîns 20 de meciuri, în total, în ultimele două sezoane!