FCSB – Mlada Boleslav  Gigi Becali a ajuns să fie contestat şi de fanii care rămăseseră lângă echipă. Suporterii din Peluza roş-albastră au arătat clar cât de dezamăgiţi sunt de atitudinea patronului, care se comportă în unele momente ca un amator.

Peluzele Nord şi Sud nu mai vin la partidele roş-albaştrilor de ani de zile, ultimii susţinând fără reţinere echipa Steaua, care evoluează în Liga a 4-a.

Acest lucru s-a simţit şi la nivelul „cetăţenilor”, vicecampioana jucând aproape de fiecare dată, acasă, cu tribunele goale.

Peluza roş-albastră, critici pentru Becali
În acest context, s-a format un nou grup, Peluza roş-albastră, care, deşi restrâns numeric, a fost mereu prezent. Şi aceştia par să se fi săturat de amatorismul lui Becali, în condiţiile în care acesta se comportă ca un stăpân absolut. Latifundiarul a adus doar antrenori obedienţi, dorind să alcătuiască el formaţia de start şi să dicteze schimbările.

Citeste si...  Consilierii generali USR împotriva bucureştenilor, sau opus la dotara spitalelor Victor Babeş şi Foişor

Punctul culminant a fost reprezentat de stoparea negocierilor cu Antonio Conceicao după mai puţin de jumătate de oră, Becali neacceptând că tehnicianul lusitan vrea să îşi facă treaba profesionist, fără „ajutor” din lojă.

Deşi nimeni nu anticipa, fanii prezenţi la FCSB – Mlada Boleslav l-au criticat dur pe Becali, adresându-i injurii în permanenţă. Mai mult, au creat şi un banner care spune totul despre situaţia din curtea roş-albaştrilor.

„Ne-am săturat de incompetenţa ta! Pune un antrenor şi lasă-l să-şi facă treaba”, au scris fanii din Peluza roş-albastră.

Mai mult, fanii au aruncat cu sute de bancnote de 500 de euro, care aveau chipul lui Becali pe ele. Asta în contextul în care Gigi Becali a spus de nenumărate ori că nu îl interesează performanţa, ci doar să facă bani din fotbal.