Trei percheziţii au avut loc joi dimineaţă la locuinţa lui Emil Marius Alecu, zis Bebino şi la alte două adrese, în legătură cu scandalul care a avut loc în urmă cu două săptămâni în zona Tei – Toboc din Capitală.

Surse din Poliţie au declarat pentru News.ro că una dintre percheziţii are loc la locuinţa interlopului Bebino, din gruparea Sportivilor, iar alte două au loc la “gruparea adversă”, în cartierul Tei.

În acest caz, două persoane, Emil Marius Alecu, care a rănit grav un tânăr, şi Cezar Petcu, care l-a rănit pe Bebino, sunt cercetate pentru tentativă de omor.

Petcu se află în arest preventiv, în timp ce Emil Marius Alecu a fost plasat în arest preventiv, însă a contestat măsura, iar în prezent se află în arest la domiciliu.

De la ce a pornit conflictul

Interlopul Bebino i-ar fi cerut o sumă de bani lui Cezar Petcu, zis Joe, care a fost de acord să-i achite o parte din bani şi l-a chemat să-i facă plata, locul de întâlnire ales fiind unul public, în zona Tei – Toboc. Joe, fost boxer, însoţit de câţiva prieteni, l-a aşteptat pe Emil Marius Alecu la locul de întâlnire. Imediat ce Emil Marius Alecu, insoţit de apropiaţi a sosit, a început bătaia, ajungându-se ca ambele tabere să facă uz de arme albe.

Citeste si...  Perchezitii DNA la Primăria Timişoara: Firul urmărit de anchetatori

Un tânăr a fost rănit grav de Bebino, care la rândul său a fost rănit cu sabia de Cezar Petcu – Joe. Încercând să se apere, şi-a pierdut un deget. O a doua lovitură cu sabia a primit-o în spate. Ambele victime au ajuns de urgenţă la Spitalul Sf. Pantelimon. Cezar Petcu s-a predat lunea trecută la Poliţie, iar Emil Marius Alecu a fost reţinut imediat după externarea din spital.