În public, e o boceala si o lamentare generale printre liderii PSD când vorbesc de Liviu Dragnea şi condamnarea acestuia din Dosarul Referendumul. Dincolo de aparente insa si in spatele uşilor închise se da însa o adevarata batalie între liderii partidului pentru a pune mâna pe comoara de la Ministerul Dezvoltarii desppre care toate luumea stie ca este cel mai bănos minister.
 
Liviu DragneaPotrivit unor surse, în acest moment se pomeneste intens de Ioan Rus, actualul ministru al Transporturilor, de Rovana Plumb, actualul ministru al Muncii şi de Sevil Shhaideh, actual secretar de stat în MDRAP. În calcule ar fi intrat şi Nicolae Bănicioiu actualul ministru al Sănătăţii.
 
Este la fel de evident ca, pentru moment, nu sunt îndeplinite toate condiţiile pentru un nou titular şi ca portofoliul va fi preluat interimar cel mai probabil de premierul Victor Ponta dar dupa o discuţie pe care o va avea cu preşedintele Klaus Iohannis, relateaza surse din cadrul Executivului. Aceleasi surse social-democrate susţin ca în acest moment s-a creat un curent de opinie cu din ce în ce mai mulţi adepţi printre baronii partidului potrivit căruia urmaşul lui Dragnea la Dezvoltare să fie indicat chiar de el.
Citeste si...  VICTOR PONTA, către Bogdan Aurescu după gafa de la MAE