Bătalia în instanță dintre FCSB și CSA Steaua pentru palmares și-a mai consumat azi, luni, 15 februarie 2021, un nou episod, unul însă foarte scurt.

S-a mai dictat o nouă amânare, pentru 12 aprilie, după ce în proces au intrat și două asociații de-ale suporterilor care nu au achitat taxa de timbru.

Bătalia în instanță dintre FCSB și CSA Steaua! Ce se va întâmpla cu Steaua dacă va pierde palmaresul! Gabi Balint oferă detalii
Gabi Balint, care este de partea celor de la CSA Steaua, a precizat ce se va întâmpla cu echipa Armatei, dacă va pierde palmaresul.

”Echipa a pierdut doi ani, depinde cine se va implica pe viitor. Sunt două procese pe rol, foarte importante. Unul pentru palmares, care va conta foarte mult. Dacă acesta va rămâne la echipa Armatei, va conta mult. Și mai este cel cu prejudiciul”, a spus Gabi Balint, la Fotbal Club.

Fostul mare atacant a mai precizat că CSA Steaua nu se va desființa dacă va pierde palmaresul.

”Dacă vor pierde palmaresul, echipa se va menține, nu se va desființa, va rămâne echipa CSA-ului. Cum spunem, dacă palmaresul va fi atribuit FCSB-ului, atunci va trebui să le dea trofeele și cupele celor de acolo”, a mai spus fostul mare fotbalist.

Gabi Balint regretă însă faptul că s-a ajuns la acest conflict.

”Păcat că s-a ajuns aici. Asociația, asta, ‘Salvați Steaua!’ trebuiă să vină acum 20 de ani, atunci era important”, a mai spus Balint.

Citeste si...
Castelul Peleş, scos la mezat. Iata cine manifesta interes