Fostul preşedinte Traian Băsescu spune că acţiunile publice din ultima perioadă arată tandemul PSD: Eugen Teodorovici pentru preşedinţie şi Viorica Dăncilă pentru funcţia de premier.

„Teodorovici pentru Cotroceni şi Dăncilă pentru Victoria
Tot weekend-ul, pe toate televiziunile am avut parte de imaginile destinate să-i umanizeze pe liderii PSD. N-aş spune că este cel mai rău lucru pentru nişte politicieni hotărâţi să schimbe imaginea partidului de guvernământ.

Actorii principali ai filmărilor Viorica Dăncilă şi Eugen Teodorovici s-au „bălăcit” cu picioarele în mare pentru a-şi trata bătăturile, au jucat împreună tenis de masă, au respirat împreună briza sărată a mării după care au avut şi o întâlnire cu primarii cărora le-au mai „pansat” nevoia de bani cu ceva vorbe frumoase .

Citeste si...
Maria Băsescu s-a mutat din Vila Lac 3

Unii au tratat întâmplarea ca fapt divers, alţii au fost răutăcioşi la adresa Vioricăi şi a lui Eugen iar alţii au criticat apariţia. Fiecare după gustul lui .
În realitate, am avut ocazia să vedem „la lucru pentru recuperare de imagine” tandemul care va reprezenta PSD la viitoarele alegeri prezidenţiale: Teodorovici pentru Cotroceni şi Dăncilă pentru Victoria.
Vrea, nu vrea partidul, asta e !
Şi dacă nu vrea partidul, are soluţii mai bune ?”, scrie Traian Băsescu, pe Facebook.