Fostul președinte al României, Traian Băsescu, i-a criticat pe cei de la PSD pentru înlăturarea lui Tudorel Toader din fruntea Ministerului Justiției. Băsescu speră ca președintele țării, Klaus Iohannis, să-i „toace” pentru această mutare.

Băsescu face apel la Iohannis să frece ridichea PSD-ului, după debarcarea lui Toader:„Sigur că au greșit cei de la PSD în cazul lui Tudorel Toader. Este stilul lui Dragnea să-și rezolve probeleme cu mâna altuia. De aia și la Tel Drum nu-l găsești. Pentru că și-a rezolvat lucrurile cu mâna altuia. A vrut să-l folosească pe Tudorel Toader. Dacă vă uitați și-n Constituție puteți vedea că atunci când în actele normative se găsesc articole neconstituționale ele vor fi corectate în 45 de zile de Parlament sau Guvern. De ce spune Constituția așa? Pentru că atunci când sunt legi care au trecut prin Parlament sunt legi care le corectează Parlamentul și când e vorba de OUG le corectează Guvernul.

Citeste si...  Tăriceanu crede că astăzi a apărut doar vârful aisbergului!

Ei au făcut un joc stil PSD cu toată lașitatea de care sunt capabili încercând să transfere în responsabilitatea Ministrului Justiției și a Guvernului modificările la Codul Penal. Nu știu de ce sunt atât de lași și nu-și asumă modificările.

Președintele Klaus Iohannis să-i TOACE pe cei de la PSD. Mingea e la el. Sper să le umple plasa de goluri. Ei au căutat-o”, a precizat Traian Băsescu la Realitatea TV.

loading...