Liderul statului anunţase că făcuse investigaţii proprii, dar poate că a „uitat” de rezultatul lor

  Basescu (3)

Vrand sa se dea ”european”, anuntand temele vazute de el ca importante in campania electorala, Traian Băsescu a devenit imediat ”baiatul de dupa blocuri” cand a fost intrebat de reportera Antenei 3 daca stia despre inactivitatea firmei Berfige, de la care si-a cumparat ferma de la Nana, scrie jurnalulnational.ro.

Crispat, a spus ca aude pentru prima data asa ceva, desi chiar el a facut dupa declaratiile proprii cercetari privind situatia terenurilor achizitionate. Scos din minti de lamuririle suplimentare cerute de reporterul Antenei 3, dupa ce a subliniat ca ”Ioana Basescu a fost cumparator de buna credinta”, presedintele -agricultor s-a suit pe capra birjei sa-si recite repertoriul din fisa postului de muscal: injuraturi la adresa trustului Intact pe care le repeta de dimineata pana dimineata, cu pauza de clatit gura.

O tema de mare interes, care a facut obiectul a doua comisii parlamentare de ancheta pentru situatia creditului de peste un milion de euro de la CEC si a legalitatii retrocedarii terenurilor de la Nana, reprezinta, dupa capul lui Basescu, ”programul de denigrare” iar reporterul Antenei 3 aduce la Cotroceni” temele turnatorului Voiculescu”. Basescu, un nou derapaj. Era in regula locului.

Citeste si...  Augustin Zegrean, vătaful lui Băsescu?!