Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, declară că nău înţelege rostul în Guvern al Ralucăi Turcan, precizând că “ea ţine bâzul”, că nu ştie cu ce se ocupă. “Dacă e o gaură neagră în Guvern, este Raluca Turcan, al cărei rost nu îl înţeleg”, a declarat fostul șef al statului.

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, declară că nău înţelege rostul în Guvern al Ralucăi Turcan, precizând că “ea ţine bâzul”, că nu ştie cu ce se ocupă, neavând minister, menţionând că un ministru fără portofoliu nu are niciun fel de putere.

Băsescu spune că în Guvernul PNL sunt mai mulţi miniştri buni, dându-i exemplu pe Violeta Alexandru şi pe Marcel Vela.

Citeste si...
Eba s-a mutat în casa "din dosar"?

“Dacă e o gaură neagră în Guvern, este Raluca Turcan, al cărei rost nu îl înţeleg. Ea ţine bâzul sau nu ştiu cu ce se ocupă, că nu are minister. Nu sunt supărat pe Raluca Turcan, dar s-a creat o funcţie inutilă. Să fii viceprim-ministru, dar fără să ai un minister, deci fără portofoliu… Un ministru fără portofoliu nu are niciun fel de putere. Dânsa iese doar să dubleze sau să ne explice uneori ce a vrut să spună premierul. Dar înţelegem ce ne spune premierul’, a mai spus Traian Băsescu.