Fostul președinte Traian Băsescu atacă ”propagandiștii” care promovează interpretările de la CNSAS privind colaborarea sa cu Securitatea.

Traian Băsescu, după ce a declarat în repetate rânduri că nu a fost ofițer de Securitate și nu are niciun angajament, se plânge de cei care, conform acestuia, vor să-l compromită.

”Jalnicii propagandişti Servesc Patria ! Da, dar nu pe a noastră, a românilor, ci pe a lor.
O luptă disperată de compromitere a Preşedintelui României care a condamnat comunismul şi a dispus transferul arhivei fostei securităţi către CNSAS.
Actorii care alimentează presa şi justiţia cu interpretări false a unor documente dar şi cu documente falsificate sunt :
CNSAS – interpretări false generate de substituirea unor texte ;

Proaspătul şi răsplătitul Secretar de stat Radu Cristescu – publică documente false pe facebook ;
Trustul Intact promovează cu disperare şi interpretările incorecte ale CNSAS dar şi documentele false publicate de răsplătitul Secretar de Stat Radu Cristescu.
Amărâţii se fac a nu pricepe că la bordul navelor sau în porturi străine nimeni nu făcea propaganda comunistă nici măcar pe vremea lui Ceauşescu.
Sau, conform proaspătului răsplătit Radu Cristescu, vreţi să convingeţi pe cineva că fiind reprezentant al companiei la Anvers strângeam docherii belgieni pe cheuri şi le vorbeam despre binefacerile comunismului, drept pentru care Securitatea, însuşi Iulian Vlad, au hotărât să mă răsplătească dându-mi o primă de 1400 USD ?
Sau încercaţi să faceţi presiuni pe judecătorii care vor pronunţa sentinţa în procesul CNSAS vs. Băsescu ?
Oricare ar fi motivaţia, sunteţi jalnici!”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Citeste si...  Dezvăluiri uluitoare făcute la Kremlin: ”România poate anexa militar Moldova”

Traian Băsescu a fost trimis în judecată de CNSAS pentru colaborare cu Securitatea. Potrivit unor surse, dosarul de rețea contine doar coperțile pe microfilm, iar notele informative, două la număr până în acest moment, au fost descoperite în dosarele altor persoane care aveau dosare de urmărire informative (DUI). Dosarul de rețea este practic gol, deci nu conține un angajament cu Securitatea, dar pe copertă apare numărul dosarului, numele real și numele conspirativ.