Candidatul Alianţei USR PLUS la alegerile prezidenţiale, Dan Barna a declarat luni, la Ploieşti că îi invită pe preşedintele Iohannis şi pe Viorica Dăncilă la o dezbatere despre viitorul României.

Dan Barna, candidatul Alianţei USR PLUS la alegerile prezidenţiale şi-a exprimat convingerea că preşedintele Iohannis şi Viorica Dăncilă au propriile viziuni despre cum ar trebui să arate România şi i-a invitat la o dezbatere despre viitorul ţării.

„Invit în mod public şi oficial şi pe preşedintele Iohannis candidatul PNL şi pe doamna Dăncilă, candidatul PSD la o dezbatere despre ce fel de Românie vrem să vedem mai departe, o Românie în care ridicăm din umeri dacă ne dispar pădurile şi o Românie în care lucrurile trebuie păstrate în această logică, de pe azi pe mâine, sau o Românie modernă şi o Românie performantă? Eu am nişte puncte de vedere, sunt convins că şi domniile lor au diverse viziuni despre cum ar trebui să arate România. Îi invit la o dezbatere deschisă, transparentă în faţa cetăţenilor despre cum trebuie să arate viitorul acestei ţări”, a declarat Barna.

Citeste si...
Preşedintele, scos din procedura organizării referendumului de revizuire a Constituţiei

El a spus că se aşteaptă ca această dezbatere să aibă loc înainte de primul tur al alegerilor prezidenţiale.

Dan Barna, candidatul Alianţei USR PLUS la alegerile prezidenţiale, şi-a prezentat luni programul de Preşedinte la Ploieşti, în judeţul Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.