Luni, 23 iulie, la ora 20,25, în statia de metrou Nicolae Teclu, de pe magistrala 3, un barbat a coborat pe sine si a astept sa vina metroul. Barbatul, cu varsta in jur de 30 de ani, a fost decapitat si a murit pe loc. Angajatii Metrorex au sunat la 112, s a oprit curentul electric pe sine, dar salvatorii au constatat decesul si au scos trupul neinsufletit al barbatului de sub tren.  

Se pare ca barbatul venise la statia Nicolae Teclu, probabil, special pentru a se sinucide pentru ca, potrivit martorilor, el sosise acolo inainte, cu un alt tren si l a asteptat pe cel care avea sa i curme  viata. Cand a auzit ca se apropie garnitura de statie, nu s-a aruncat, ci a coborat  de pe peron, si a pus o punga de plastic pe cap, probabil ca sa nu vada ce urma sa i se intample, si si a pus capul pe una dintre sine.

Citeste si...  Vezi ce candidat crede Cristoiu că va avea prima şansă la prezidenţiale

Surse din politie au declarat ca barbatul nu avea acte la asupra sa asa ca, deocamdata, nu a putut fi identificat.

Circulaţia metroului a fost întreruptă luni seară şi pe Magistrala 2, după ce a fost observat fum la staţia de metrou Eroii Revoluţiei. Sursa fumului a fost indentificată de pompieri într-o nişă a tunelului, unde au ars mai multe hârtii, textile şi ambalaje.