Britanicii sunt ași atunci cân vine vorba de lucruri ciudate. Mai nou, aceștia dezvoltă un nou care pare destul de bizar. Aceștia se relaxează în rolul unui animal de companie. Bărbații preferă să se deghizeze în câini şi se simt fericiţi atunci când sunt trataţi ca şi cum ar fi cei mai buni prieteni ai omului, în timp ce femeile preferă ipostaza de pisică.

Acest fenomen a devenit chiar subiect de documentar. Unele persoane au investit o mică avere în acestă pasiune. Spre exemplu, un bărbat pe nume Tom a investit cel puţin 5.000 de euro în pasiunea sa, ţinând cont că are nevoie de un costum din cauciuc, dar şi de tot felul de accesorii, printre care jucării de pluş, care orice câine răsfăţat. Problema este că iubita sa nu l-a înţeles şi acum a rămas fără stăpână.
Adepţii acestui fetiş susţin că joaca de-a câinele nu are conotaţie sexuală, ci este o formă de escapism pentru că aşa reuşesc să se detaşeze de viaţa plictisitoare de zi cu zi. Aproximativ 10.000 de persoane ar practica acest fetiş numai în Marea Britanie.

Citeste si...
Medicii i-au făcut cezariană, dar apoi au băgat copilul înapoi în burtă