Bărbatul care l-a amenințat cu moartea pe secretarul de stat Raed Arafat a fost reținut joi de procurorii DIICOT și a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

În luna iulie, într-o postare pe Facebook, care între timp a fost ștearsă, bărbatul care susținea că Raed Arafat a fost condamnat la moarte în Palestina pentru crime împotriva cetățenilor români, după ce ar fi traficat organe pentru Mossad – serviciul de informații externe al Israelului.

El îl soma pe șeful DSU să plece din România și susținea că a primit ”dreptul de a ucide în numele țării”, prin jurământul militar depus în urmă cu 15 ani.

Raul Coltor – bărbatul care l-a ameninţat cu moartea pe Raed Arafat într-un mesaj postat pe Facebook – s-a prezentat în vara anului trecut la CSM pentru a da în vileag presupuse legături între angajaţi americani ai Bazei de la Deveselu cu o reţea de proxeneţi, totul în contextul cazului crimelor din Caracal. El susţinea, atunci, că este spion, potrivit adevarul.ro.

„În baza articolului 55 din Constituţia României, declar public: Având în vedere că Raed Arafat este condamnat la moarte în Palestina, că este terrorist, şi datorită crimelor pe care le-a comis împotriva cetăţenilor români (trafic de organe Mossad), EU, Coltor Raul Nicolae, prin depunerea jurământului militar la data de 1 Decembrie 2005, am primit dreptul de a ucide în numele Ţării şi al Poporului Român! Domnule Raed Arafat! O să fiu EU acela care o să vă îngroape alături de un porc într-un mormânt de piatră!! Te somez să părăseşti acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră! Game over zdreamţo!”, a fost mesajul pe care Raul Coltor l-a postat pe pagina lui de Facebook, masaj pe care ulterior l-a şters.

Citeste si...
STUDIU: În vară, vânzări record la roviniete. Românii au cumpărat cu 30%% mai mult decât în restul anului