Bărbatul care a înjunghiat, ieri, două persoane în Capitală a fost prins. Poliţiştii l-au cautat douăsprezece ore, după ce a înjunghiat o femeie de 44 de ani şi pe iubitul acesteia.

Bărbatul este în acest moment reținut, după ce polițiștii l-au prins în cursul nopții trecute. Acesta urmează să fie prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru tentativă de omor.

Cele două victime sunt internate în spital, în stare stabilă.

Vă reamintim că un bărbat de 37 de ani și o femeie de 44 de ani au ajuns, marți, grav răniți la Spitalul Universitar după ce fostul iubit al femeii i-a înjunghiat într-un conflict amoros teribil. Agresorul în vârstă de 60 ani a fugit imediat după atac, având cuțitul asupra lui.

Fosta sa iubita venise în apartamentul unde au locuit împreună pentru a-și lua lucrurile, iubitul actual așteptând-o la scară. Neîmpăcat cu gândul că este părăsit, după un conflict verbal, bărbatul și-a înjunghiat fosta concubină cu un cuțit. Mai apoi, atacatorul a coborât în scara blocului unde l-a injunghiat și pe actualul iubit al femeii, după care s-a făcut nevăzut, având arma asupra sa.


Citeste si...
Ponta anunta cum va fi rezolvata problema Codului Fiscal