Sexul nu se rezuma la o actiune mecanica. O noapte perfecta de amor inseamna imbinarea perfecta intre atingeri suave, soapte si priviri excitante.

BALANTA
De departe, barbatul care stie cel mai bine cum sa atinga o femeie este cel nascut in zodia Balanta. O partida de amor cu un barbat Balanta incepe cu un masaj de relaxare. Daca vei vedea in camera petale de trandafiri, uleiuri aromatice sau o lenjerie de pat din matase fina, sa stii ca acesta iti pregateste noaptea perfecta.

FECIOARA
Barbatul Fecioara pune mana si apoi o retrage! Isi atrage partenera in capcana perfecta. O face sa il doreasca si apoi ii da din dragostea sa putin cate putin. Aceasta este strategia nativului pentru a intretine viu focul pasiunii. Barbatul Fecioara poate fi un excelent manipulator in ale dragostei.

Citeste si...
Gorghiu: Să-l pui pe Suciu la Jusție este similar cu numirea unui gradinar la Interne

LEU
Barbatul Leu este foarte talentat cand vine vorba de demonstrarea afectiunii. Gandeste in detaliu chiar si cea mai banala noapte de amor. Nimic nu este la intamplare atunci cand ajungi cu un nativ Leu in pat. Acesta isi foloseste tehnicile de seductie inca din primele secunde in care v-ati intersectat privirile.