Fostul preşedinte american Barak Obama a postat pe reţelele de socializare o poză romantică în care îşi declară sus şi tare dragostea faţă de soţia sa Michelle, relatează Agerpres.

Barak Obama și Michelle au pus capăt căsniciei lor

În urmă cu câteva luni revista Globe – o publicaţie cunoscută pentru conţinuturile sale senzaţionaliste în care primează ştirile despre scandalurile din viaţa celebrităţilor, vedete din sport sau politicieni – informa că Michelle şi Barack Obama ar fi divorţat după 27 de ani de căsătorie.

Potrivit publicaţiei respective, fostul preşedinte american petrece mai puţin timp în compania soţiei sale şi a celor două fiice ale lor: Malia, în vârstă de 21 de ani şi Sasha, de 18 ani. El şi-ar dedica astfel timpul călătoriilor în întreaga lume, din motive de afaceri, lăsând întreaga educaţie a tinerelor în seama soţiei sale Michelle.

Totuşi, Barack Obama a decis joi să pună capăt acestor zvonuri publicând o imagine romantică în care îşi declară răspicat dragostea: „Aşa cum spuneau Beatles: totul devine mai bun odată cu trecerea timpului. Mulţumesc, iubito, pentru aceşti minunaţi 27 de ani”, a scris el pe Twitter, publicând și o fotografie în care cei doi soţi sunt văzuţi din spate, îmbrăţişaţi şi admirând asfinţitul.

Citeste si...  Probleme la Antene. Emisiunea Bingo a fost scoasă din grilă

https://twitter.com/BarackObama

La rândul său, fosta primă-doamnă a dorit să-şi felicite soţul pentru cei 27 de ani de căsnicie cu o poză în care sunt văzuţi amândoi pe terasa unei case din lemn de la malul mării.

https://twitter.com/MichelleObama

„Acum 27 de ai acest băiat mi-a promis o viaţă plină de aventuri. Pot spune că şi-a ţinut promisiunea. Aici începe următorul nostru capitol în care ne-am transformat în părinţi cu sindromul cuibului gol şi aşteptând să vedem ce ne rezervă ziua de mâine. Între timp, simţim încă magia care ne-a unit în toţi aceşti ani. Aniversare fericită, Barack”, a scris Michelle în mesajul care însoţeşte fotografia.