Actriţa Olga Kurylenko se alătură vedetelor care au fost testate pozitiv pentru coronavirus, aceasta anunțând că se află în izolare la domiciliu.

Actriţa în vârstă de 40 de ani, interpreta partenerei lui James Bond, şi-a îndemnat fanii “să aibă grijă de ei”, publicând o fotografie cu priveliştea de la fereastra camerei sale.

“Sunt în izolare la domiciliu după ce am fost testată pozitiv pentru coronavirus. De fapt sunt bolnavă de aproape o săptămână. Principalele mele simptome sunt febra şi oboseala. Aveţi grijă de voi şi trataţi situaţia cu seriozitate!”,”, a scris actriţa franceză de origine ucraineană pentru cei 573.000 de urmăritori ai săi de pe Instagram.

Actriţa, care a interpretat personajul Camille Montes în filmul ″Quantum Of Solace″⁣ din franciza James Bond, a publicat mesajul atât în engleză, cât şi în rusă.

Printre cei care i-au urat sănătate Olgăi Kurylenko se numără actriţa Milla Jovovich, care a scris: “Dumnezeule, să te faci bine, doamnă! Ne rugăm pentru tine”.

Primele staruri diagnosticate pozitiv cu noul coronavirus au fost actorii Tom Hanks și Rita Wilson.

Cele două vedete au luat Covid-19 în timpul șederii în Australia, unde starul din ”Forrest Gump” filmează o producție despre viața lui Elvis Presley.

Citeste si...
Pâna la sfârșitul lunii iunie, UE dorește ca statele membre să aibă frontierele deschise

Duminică, fotomodelul Heidi Klum a dezvăluit că a fost testată pentru coronavirus şi că se află în izolare, departe de soţul ei, Tom Kaulitz.

Sophie Gregoire Trudeau, soția premierului canadian Justin Trudeau, a fost testată pozitiv cu noul coronavirus după ce s-a întors de la Londra, unde participase la un concert umanitar. Din această cauză, premierul Canadei a decis să se autoizoleze, deși nu prezenta simptome de îmbolnăvire.

Cele mai multe vedete infectate sunt din domeniul sportului. În SUA, au fost diagnosticați pozitiv cu noul coronavirus Rudy Gobert și Donovan Mithell, baschetbaliști ai echipei Utah Jazz. În urma acestui fapt, NBA a suspendat restul sezonului.

În Europa, a fost depistat cu Covid-9 fotbalistul Daniele Rugani, jucător la Juventus și al naționalei Italiei.

Tot în Italia a mai fost infectat Manolo Gabbiadini, jucător la echipa Sampdoria, în timp ce în Germania a fost depistat pozitiv Timo Hubers, fotbalist al clubului Hannover 96.

Și managerul clubului britanic Arsenal, Mikel Arteta, a fost diagnosticat cu noul coronavirus, în aceeași situație aflându-se și Callum Hudson- Odoi, jucător la Chelsea.