Un mafiot este partenerul de afaceri al Laviniei?!

 

Lavinia Parva, actuala iubita a lui Stefan Banica junior, este partenera de afaceri a lui Ciro Orsini, un italian controversat ce detine un lant de restaurante in intreaga lume.

 media_137918533492641100-1

In ultimii ani, Lavinia Parva s-a orientat mai degraba spre lumea afacerilor decat spre cariera muzicala. Fosta componenta a trupei Spicy este deja actionar principal la doua restaurante Pomodoro din Bucuresti, franciza cumparata de la Ciro Orsini, care detine lantul de restaurante cu acest nume in foarte multe tari.

Orsini, care a venit de mai multe ori in Romania, chiar si la deschiderea unuia dintre restaurantele Laviniei, este un tip controversat, suspectat de legaturi cu Mafia.

media_137918533870581200

In 2005, Evenimentul zilei scria ca “numele lui Orsini a fost legat de cel al unui celebru mafiot american, Franco Nicoletti. Acesta a fost arestat pentru spalare de bani. Potrivit unor publicatii americane, Franco Nicoletti a lucrat ca manager la primul restaurant “Ciro’s” din Los Angeles.

Despre acel local s-a spus multa vreme ca ar fi fost locul de intalnire a capilor Cosa Nostra. Suspiciuni asupra lui Orsini au planat si la inceputul anilor ‘90, cand unul dintre partenerii sai de afaceri a fost ucis, intr-unul dintre restaurantele “Ciro’s” din Londra”.

Citeste si...  3 Sud Est, din nou impreuna!

media_137918533682945900

Dincolo de suspiciuni, Orsini arata ca un tip neconventional. Pe un site de socializare, bărbatul, de peste 50 de ani, a postat cateva fotografii recente, dintr-o vacanta, care-l infatiseaza tatuat pe tot corpul. Imaginea actuală este mai degrabă a unui viitor bunic decat a unui mafiot, dar ştie mai bine Lavinia cu cine s-a însoţit în afaceri… (I.G.)