Cine a despartit cea mai de succes trupa de baieti?!

Akcent

Vestea ca trupa Akcent s-a destramat la inceputul lunii septembrie, a socat peste doua milioane de fani, atat din tara, cat si din strainatate. Si, cum in spatele oricarei astfel de decizii se ascunde un scandal, in cazul lor nu putea fi o exceptie, totul pornind de la neintelegerile financiare. Insa dedesubturile acestei povesti continua sa iasa la suprafata.

Timp de 11 ani s-au afisat drept o trupa indestructibila, cu atat mai mult cu cat incepusera sa aiba parte de un succes colosal, in strainatate, iar contractele si, implicit, banii, curgeau in valuri. Insa inevitabilul s-a produs, iar trupa Akcent, in formula consacrata, cu Adi Sina, Mihai Gruia si Sorin Brotnei, s-a destramat. Vestea a creat mare valva, iar spiritele s-au incins si mai mult intre membrii trupei. Si, cum nu s-a intrezarit nici o solutionare, intrucat Adrian vrea sa continue solo sub numele de Akcent, iar Mihai si Sorin nu sunt de acord, scandalul s-a mutat la tribunal. Asa cum era de asteptat, cap de afis la capitolul neintelegeri au fost banii, Adi, in calitate de fondator, pretinzand, in ultima vreme, un procent mult mai mare, asta in contextul in care oricum lua 40% din incasari, fata de ceilalti doi care primeau cate 20% (n.r. restul de 20% mergea la casa de discuri).

anca-serea-1
Anca Serea şi-a băgat nasul în proiectul băieţilor?!

Si, desi totul pare destul de limpede, dedesubturile acestei povesti inca mai continua sa apara. Si se pare ca, in spatele scandalului, se afla o reprezentanta a sexului frumos. Se spune ca in spatele oricarui barbat sta o femeie puternica si se pare ca si in cazul lui Adrian se intampla la fel. Iar in familia lor cocosul este iubita lui, Anca Serea, cea care, potrivit surselor noastre, ar fi pus piciorul in prag si l-ar fi convins pe solist sa ia aceasta decizie, de a canta singur. Decizie care incoltise, deja, in mintea lui Adrian, dar pe care ar fi luat-o, intr-un final, impins de la spate si de partenera lui de viata. De altfel, relatiile intre membrii trupei Akcent s-au racit de aproximativ doi ani, fapt survenit la cateva luni dupa ce Anca si-a facut aparitia in viata lui Adrian. Insa cei trei, desi au renuntat la activitatile comune in afara programului profesional, au continuat sa cante impreuna tocmai datorita contractelor prestabilite, in strainatate. Numai ca scandalul s-a acutizat, iar in august au decis sa mearga pe drumuri separate, Adi continuand, se pare ca in mod abuziv, sa mearga singur la concerte sub titulatura Akcent. Abuziv in sensul in care formatia are contract, in formula de trei, pana la data de 31 decembrie 2013.

 

Citeste si...
RECTIFICARE BUGETARĂ: Ce bani în plus primesc ministerele. Cu cât scade bugetul Preşedinţiei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.