Polițiștii ilfoveni caută o persoană, care în cursul zilei de joi a abandonat un băiețel nou-născut, pe un teren viran din județul Ilfov.

Polițiștii orașului Popești-Leordeni au fost sesizați de către un bărbat din Pantelimon cu privire la faptul că pe un teren viran, situat pe DC 83, între localitatea Vidra și Dobreni, a găsit un băiețel nou-născut, abandonat.

Imediat, echipa operativă s-a deplasat la fața locului pentru efectuarea de activități specifice, relaționându-se totodată cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.

A fost anunțat un echipaj SMURD, care a transportat bebelușul la o unitate medicală din București, unde i-au fost acordate îngrijiri de specialitate.

Citeste si...  Raluca Zenga, aniversare pe iaht! Walter Zenga, marele absent!

În prezent, se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor, urmărirea penală fiind în competența exclusivă a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.

În acest moment, starea bebelușului este stabilă, iar persoanele care poate oferi informații, sunt rugate să apeleze de îndată Serviciul de Urgență 112.