Mihai Pleșu, fiul lui Andrei Pleșu, a fost eliberat noaptea trecută după ce judecătorii au decis cercetarea lui sub control judiciar pentru 60 de zile pentru trafic de droguri de mare risc.

Sunt super fericit ca ajung sa mi vad familia. Sunt bucati realmente si vreau sa-mi vad copilul. E o nedreptate, a declarat Mihai Pleșu după ce a părăsit sediul instanței.Aceeaşi măsură a fost aplicată şi celorlalte şapte persoane reţinute în cursul zilei de vineri.

„S-a dispus luarea controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Clientul meu respinge toate acuzaţiile. Din punctul meu de vedere, nu sunt probe care să susţină acuzaţiile procurorului. Nu există probe din care să rezulte măcar o întâlnire, un trafic de droguri în perioada celor 7 luni de când durează această anchetă”, a declarat Sandra Grădinaru, avocatul lui Mihai Pleşu.

Citeste si...
SUA au bombardat încă o ţară. Raid aerian împotriva unor terorişti Al-Qaida

Şapte persoane au fost acuzate de trafic de droguri de risc în formă continuată şi trafic de droguri de mare risc în formă continuată.

Procurorii DIICOT il acuză pe Mihai Pleșu că avea o plantaței de cannabis in București, menționând in referatul cu propunerea de arestare preventivă că cei care doreau să cumpere vorbeau codat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.