Benny Adegbuyi a revenit aseară în România, după victoria fantastică în fața lui Badr Hari, la gala de kickbox Glory 76, de la Rotterdam.

Benny Adegbuyi a vorbit cu Badr Hari după meci
Luptătorul de 35 de ani născut la Cluj-Napoca s-a impus prin KO tehnic în primul minut din repriza a treia şi a dezvăluit, la întoarcerea în ţară ce s-a întâmplat la finalul luptei.

„Am vorbit foarte puțin cu el după meci. Aţi văzut cum era de supărat, știți stilul lui, puțin arogant, dar nu mai contează.”, a afirmat Benny Adegbuyi, la sosirea în ţară.

„Se preconizează că l-am scos la pensie, dar eu sper să continue, e încă puternic, te poate doborî în orice moment. Întotdeauna acord adversarului o revanșă, vedem ce ne oferă 2021.”, a mai afirmat Benny Adegbuyi.

Benny Adegbuyi l-a făcut KO pe Badr Hari
În prima rundă, Benny Adegbuyi a luptat foarte bine și s-a apărat excelent în fața lui Badr Hari. Benny a demonstrat că poate să lupte și altfel și a schimbat garda, ceea ce l-a derutat pe Badr.

Marocanul a făcut cunoștință cu podeaua, însă nu în urma unei lovituri clare a românului. Doi dintre cei trei arbitri i-au acordat prima rundă lui Hari, iar unul lui Adegbuyi.

În repriza a doua, lupta a devenit mai dură, iar marocanul l-a clătinat serios pe român, care a fost trimis la podea în cele din urmă, cu un croșeu scurt de dreapta la bărbie, urmat de două croșee de stânga la cap. Doar gongul de final de rundă a fost de partea luptătorului din România.

În runda a treia, Benny Adegbuyi a reușit imposibilul și l-a învins pe legendarul Badr Hari prin KO tehnic, după ce l-a trimis de două ori la podea. A doua oară, marocanul a căzut din cauza unei lovituri cu tibia pe ficat, practic cea mai dureroasă lovitură din sporturile de contact.

Marocanul s-a ales și cu nasul rupt după o lovitură anterioară, iar azi a primit verdictul medicilor.


Citeste si...
O iraniancă și-a dat foc, în Craiova. Din păcate, femeia nu a mai putut fi salvată