Bădălău: ”M-am rugat de dimineață să ne lumineze Dumnezeu mințile”, a spus președintele executiv al PSD, luni, înainte de ședința Comitetului Executiv Național. El a precizat că speră ca Mihai Tudose să rămână premier, iar  ”cei care vor forța demiterea premierului să aibă și soluția”.

Nicolae Bădălău a afirmat că Liviu dragnea este în continuare președintele Partidului Social Democrat. Despre un document semnat de mai mulți lideri de filiale, prin care se cere retragerea sprijinului politic pentru premierul Tudose, Bădălău a afirmat că nu e statutar acest lucru.

”Eu sper, și m-am rugat de dimineață să ne lumineze Dumnezeu mințile, să ieșim din ședință cu un guvern și un partid solid, pentru a face ceea ce am promis. Acest guvern va rămâne guvernul PSD. Eu sper că Mihai Tudose va rămâne, pentru că nu văd altă soluție”, a spus președintele executiv al PSD.

Citeste si...  Tudorel Toader se face că habar nu are despre dosarul lui Dragnea: Să lăsam judecătorii să decidă

El a ținut să le transmită celor care vor demiterea premierului, că trebuie să aibă și soluția. ”Eu voi fi pentru o soluție echilibrată”, a mai spus Bădălău.