Avocata lui Răzvan Ciobanu vorbeşte deschis despre problemele pe care le avea designerul: Apar noi informații despre designerul Răzvan Ciobanu care, ieri, și-a pierdut viața într-un tragic accident de circulație. Acesta s-a izbit cu mașina de mai mulți copaci și a murit după ce a fost proiectat în afara mașinii.

„Potrivit apropiaților săi, în ultima vreme, Răzvan Ciobanu era depășit de probleme și avea stări de neliniște. Fostul jurat de la ”Bravo, ai stil!” ar fi dorit cu orice preț să-și curețe imaginea publică, după ce, în ultima perioadă, a fost implicat în mai multe controverse. (Cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele) Din câte se pare, problemele cu care s-a confruntat fostul jurat de la ”Bravo, ai stil” în ultima perioadă l-au afectat destul de serios. Iar sursele noastre susțin chiar că Razvan Ciobanu și-ar fi presimțit moartea: “Parcă știa ce va urma! Nu mai era el…”. Apropiații bărbatului nu exclud varianta ca acesta să fi suferit o serioasă depresie.

Citeste si...
Carmen Brumă a fost cu iubitul ei, Mircea Badea, în Croaţia

„În ultima perioadă îl depășeau problemele. Voia să-și curețe imaginea și singura cale era justiția. Razvan Ciobanu era trist și abătut”, a declarat și Oana Anghel, avocata lui Razvan Ciobanu, conform Can Can.