Avocata Ingrid Mocanu a reacționat la descinderile făcute de DNA la Oracle România întrebându-se dacă ancheta are la bază descoperiri ale procurorilor sau un denunț.

Directorul general Oracle România, Sorin Mîndruțescu, s-a prezentat, miercuri seară, la sediul DNA pentru audieri, după ce procurorii DNA au făcut percheziții la sediul companiei, într-un dosar care vizează suspiciuni de fapte de corupție în cadrul unor contracte.

„Compania Oracle nu este parte din acest dosar. Noi considerăm că este vorba – din datele care au fost puse la dispoziție – de o regretabilă neînțelegere și ,împreună cu avocații, vom încerca să aducem probele necesare pentru a încerca să rezolvăm aceast regretabilă neînțelegere”, a declarat Mîndruțescu, la ieșirea din sediul DNA.

Ingrid Mocanu comentează pe Facebook cazul.

Citeste si...
Ingrid Mocanu sare la gitul ministrului justitiei: 'Mai gândiți mult, nea Tudorică?'

„Cică reprezentantul Oracle în România a primit un ”dosărel” călduț. Au aflat procuricii DNA unde ajungeau banii sau doar se bagă marfă proaspătă de ”denunțători”? Dacă aveți dificultăți cu schemele și circuitele financiare, să mă chemați că vi le explic eu. Numărul meu de telefon îl aveți … e tot ăla.. la cât l-ați ascultat de vă dor urechile, l-ați învățat pe de rost.

Vă lasă nen-tu Iohannis să vă luați de dulăi? Sau vă pregătiți muniție pentru orice variantă, inclusiv pentru cea în care va veni Pleșoianu? Cine șefu’? Noi? Numa’ multinaționale am anchetat?

Domnule Mândruțescu! De Gitenstein și Fondul Proprietatea știți să ne spuneți ceva?

#cercetațiadevărațiicorupți

#luațibaniidelahoți”, scrie Ingrid Mocanu pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.