Trăim într-o perioadă extrem de grea din punct de vedere economic. Locurile de muncă bine plătite sunt extrem de puține în diverse părți ale lumii.

Persoane specializate și calificate în domeniul construcțiilor sau în cel hotelier, din Thailanda, Filipine, Vietnam, Sri Lanka și Nepal, de exemplu, vin să lucreze în România cu speranța de a obține un venit mai mare decât la ele în țară.

Prin urmare, dacă aveți nevoie de personal specializat și calificat și nu știți unde să-l găsiți, având în vedere că foarte mulți români pleacă și ei în străinătate pentru un trai mai bun, atunci vă recomandăm să apelați la United Recruitment, o companie de servicii de angajare străini.

Cu 10 ani de experiență, această companie activează în domeniul imigrării forței de muncă, mai exact se ocupă de:

– obținerea dreptului de ședere pentru persoanele care vor să muncească;

– detașare pe teritorul României;

– relocare;

– leasing de personal din străinătate.

Încă de la înființare, echipa acestei firme s-a ocupat de atragerea personalului de top management (lucrători înalt calificați și personal de execuție).

Pe parcursul timpului a atras salariați din țări precum: Sri Lanka, Filipine, India, China, Pakistan, Indonezia, Moldova, Ucraina, Rusia, Statele Unite ale Americii, Canada, Uniunea Europeană etc.

Fiind conștientă de faptul că domeniul construcțiilor este unul dintre domeniile care se dezvoltă cel mai mult atât pe plan intern, cât și internațional, echipa United Recuitment a încercat să pună la dispoziția companiilor în construcții angajați permanenți, detașați, înalți calificați sau sezonieri.

Până în prezent, compania are 1200 de contracte pentru personal străin recrutat din Filipine, Nepal, China sau Vietnam.

Firmele care au solicitat personal străin au avut nevoie ingineri constructori, lucrători specializați în construcții civile și industriale, supervizor, sudori, sudori cu flacără de gaze, sudori cu arc electric cu electrod fuzibil/nefuzibil în mediu de gaz protector, tâmplari, specialiști acoperișuri, șarpante, operatori utilaje de reabilitări conducte subterane etc.

De asemenea, un alt domeniu spre care și-au îndreptat atenția, având în vedere că este al doilea mare consumator de resurse umane din lume, este turismul.

Având în vedere că în ultimii ani acest domeniu s-a dezvoltat în România, antreprenorii românii s-au văzut nevoiți să angajeze personal străin, specializat și calificat din diferite țări asiatice. Acest tip de personal lucrează în hoteluri de 4 și 5 stele, dar și în centre Wellness&Spa din întreaga țară.

Pe lângă aceste două domenii, echipa acestei companii a recrutat personal pentru domenii precum transport, logistică&depozitare, agricultură, vânzări, personal domestic (bone, îngrijitoare bătrâni, menajere, grădinărit).

După cum puteți observa, puteți recruta personal pentru diverse domenii de activitate. Așadar, dacă, de exemplu, aveți nevoie de personal în domeniul hotelier, având în vedere că a început sezonul estival, vă sfătuim să nu ezitați să contactați specialiștii în recrutare.

Aceștia vă vor găsi într-un timp cât mai scurt personalul de care aveți nevoie pentru diferite poziții: cameriste, guvernante, personal pentru curățenie, valeți hotel, bucătari de diferite specialități: teppanyaki, sushi, general cuisine, ajutor bucătari, recepționere.

Dacă în cadrul hotelului dvs. există și un centru Spa, specialiștii în recrutare pot aduce în România specialiști în masaj terapeutic și de relaxare sau specialiști în cosmetică facială.

United Recruitment vă ajută să vă dezvoltați afacerea, apelați la serviciile sale de rectutare straini, nu veți regreta!

Citeste si...
Multinationalele asalteaza Bucureștiul. Greu găsești birouri libere