ANM a emis vineri o prognoză specială pentru București, anunțând vreme închisă, ninsori care se vor transforma în lapoviță, vânt cu rafale de până la 50 kilometri pe oră și polei.

Potrivit ANM, începând de vineri de la ora 19.00 până sâmbătă la ora 8.00 cerul va fi noros și temporar va ninge moderat, astfel că se va depune strat de zăpadă de 8 – 12 centimetri, izolat posibil de 15 centimetri. Spre dimineață va crește probabilitatea ca ninsoarea să se transforme în lapoviță sau chiar ploaie și să se formeze polei. Vântul se va intensifica, cu rafale ce vor atinge 40 – 45 de kilometri pe oră.

Citeste si...
Noi avertizări cod galben de ninsoare, polei şi frig. HARTA ANM

Temperatura minimă va fi de minus 2 – minus 1 grad.

De sâmbătă dimineață până duminică la ora 8.00, vremea va fi închisă și temporar vor fi precipitații sub formă de lapoviță sau ninsoare umedă la începutul intervalului apoi ploaie, condiții în care, în prima parte a zilei se poate forma polei, iar stratul de zăpadă se va topi.

Vântul va avea intensificări temporare, cu rafale în general de până la 45 – 50 de kilometri pe oră. Temperatura va urca ușor și treptat de la minus 1 grad la orele dimineții până în jurul a 2 – 3 grade în cursul serii și al nopții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.