Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus, referitor la declaraţiile pe care preşedintele României le-a făcut la bilanţul DNA privind subordonarea justiţiei de către politic, că dacă şeful statului va continua aşa, va greşi.

„Este o declaraţie falsă. Dacă va continua aşa, va greşi”, a spus Liviu Dragnea.

Precizările au fost făcute după ce, miercuri, în cadrul discursului susţinut la evenimentul de prezentare a raportului de activitate a DNA, preşedintele României a spus că se încearcă subordonarea justiţiei de către mediul politic şi a acuzat că mai multe persoane cu probleme penale s-au unit în încercarea de a discredita magistraţii care i-au anchetat.

„Din păcate, asistăm la manifestări virulente ale disperării şi încercări de manipulare cu scopul de a decredibiliza DNA şi cu încercarea clară de a subordona justiţia politicului. Inadmisibil. Nişte inculpaţi şi condamnaţi penal, după ce au fost prinşi de instituţii, s-au unit pentru a discredita pe aceia care i-au cercetat. Aşa cum spune şi proverbul: Minciuna umblă cât umblă, până i se înfundă”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis, la bilanţul DNA.

Citeste si...
Ziua catuselor: Darius Valcov si Radu Mazare, arestati