Costin Georgescu, fostul director SRI spune că în contextul spionării șefei DNA de foști agenți Mossad, există amenințări serioase pe parte informatică.

„E o sarcină grea, dar o realizează destul de bine din câte știu. La ora actuală sunt amenințări foarte puternice. Ați văzut ce se întâmplă unde pătrund hackerii. Serviciul e specializat bine pe protecție pentru că demnitarii trebuie protejati începând cu președintele. E o normalitate din partea SRI și o realizare când îi prinde pe cei care încearcă”, a spus fostul șef al SRI.

Mai mult, fostul director al SRI a precizat că faptul că cei care o spionau pe șefa DNA sunt foști agenți Mossad, nu implică agenția de informații israeliană.

Citeste si...
Ministrul Justiţiei, despre cererea de graţiere a Monicăi Iacob Ridzi

„Faptul că sunt foști agenți Mossad arată că sunt bine pregătiți, dar asta nu implică Mossadul în niciun fel. Când cineva a intrat la pensie sau au ieșit din diferite motive, serviciile nu mai au niciun fel de responsabilitate asupra lor. Ar fi o muncă să se ocupe de cei care au plecat nu de cei care trebuie protejați. Sigur că vor răspunde. Am înțeles că sunt arestați, e problema lor mai departe”, a adăugat Costin Georgescu.