Cel mai important lucru acum pentru țara noastră este să fie reprezentată de oameni patrioți. Odată cu guvernarea PSD am pornit pe drumul cel bun către dezvoltare. Guvernul PSD a adus românilor salarii mai mari în medicină și învățământ; Școli curate pe ale căror bănci copii noștri să primească educația de care au nevoie; Subvenții în agricultură pentru creșterea producției și eficientizarea lucrărilor; Canale de irigații cu ajutorul cărora să putem face față provocărilor naturii.

Pentru România, guvernarea PSD a însemnat un volum de patru ori mai mare al investițiilor comparat cu perioada anterioară marcată de guvernul Cioloș. Cu alte cuvinte, de patru ori mai mulți bani care au făcut posibilă realizarea tuturor proiectelor amintite mai sus.

Citeste si...  Norica Nicolai a răbufnit după ce Timmermans a luat-o la întrebări pe Dăncilă: Comisia Europeană, acuzată de superficialitate

Trebuie să continuăm pe aceeași cale

România merită mai mult și de acum înainte. Chiar dacă există persoane care aleg ca votul lor să meargă către partide care nu au ca prim obiectiv binele țării, Partidul Social Democrat, prin activitatea sa de la Bruxelles își va demonstra în continuare patriotismul și va face tot ce îi stă în putință să-și ducă proiectele la bun sfârșit. Pe lista proiectelor de dezvoltare a României ale guvernului PSD ca obiective de mare interes sunt școlile, spitalele și autostrăzile precum și orice alte investiții pentru îmbunătățirea calității vieții.