Organizația PSD Sector 5 a decis excluderea a patru consilieri generali din Primăria Capitalei, pe motiv că au votat împotriva mandatului oferit de organizație. Acești consilieri  erau în tabăra Gabrielei Firea și asigurau majoritatea în Consiliul General.

Codrin Stefanescu, sedinta PSD
Codrin Stefanescu

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a declarat că nu s-a primit de la Sectorul 5 nicio notificare oficială și a văzut doar ceea ce a apărut în presă. Bădulescu consideră că în spatele mișcării se află Codrin Ștefănescu și susține că așteaptă să vadă o poziție publică din partea liderului PSD, Liviu Dragnea, pe acest subiect.

Aurelian Badulescu, acuzatii la adresa unui politician

”Eu vreau să vă spun că de la acest moment, nimeni de la Organizația PSD Sector 5 nu a trimis nicio notificare către Consiliul General, privind excluderea consilierilor generali.
La nivel de partid nu a fost comunicată nicio decizie, deci, în acest moment discutăm doar despre o ipoteză, mai puțin despre o decizie.

Citeste si...
Dan Voiculescu, revoltat de afirmaţia că Oana Florea este omul lui

La acest moment CGMB nu este afectat, nu este o criză reală, este o criză provocată de un domn secretar general adjunct al PSD. Președintele partidului nu a ieșit public să comenteze aceste lucruri, avem doar comentariile secretarului general adjunct. Dumnealui a chemat consilierii generali la partid și i-a pus să semneze nu știu ce declarații. N-am înțeles exact ce declarații, dar asta contravine principiilor expuse chiar de dumnealui în intervențiile publice, în care arată că fiecare om are dreptul la opinie și liberă exprimare.”, a declarat Aurelian Bădulescu vice primarul capitalei.