Aurelian Bădulescu a explicat cum a izbucnit scandalul in care a fost implicat alaturi de primarul Sectorului 5, Gabriel Mutu.

 „A inceput sa faca presiuni asupra consilierilor generali. Disperat dupa analiza de aseara, le-a zis ca e obligatoriu sa sustina ce vrea dansul. In lipsa argumentelor, a inteles sa arunce asupra mea cu o sticla plina cu apa, lovindu-ma in zona fetei, moment in care a trebuit sa reacționez si m-am aparat. A iesit o incrancenare. Nu vreau sa il fac de ras pe domnul presedinte interimar al organizatiei Bucuresti.L-am rugat sa trecem ziua de azi, sa analizam statutul, sa nu ne facem de ras. A continuat cu presiunile”, a declarat Aurelian Badulescu.

Citeste si...
Bombă! Aurelian Bădulescu, după ce a pierdut susținerea PSD: Ținta lor este Gabriela Firea

Referitor la declaratiile potrivit cărora a mintit la Parchet când a fost audiat in dosarul protestului din 10 august, Badulescu a zis: „Luni, la ora 10, am fost citat. Am folosit cuvântul – mintit- ca a trebui sa subliniez o situatie care sa atraga atentia intregii presei, iar ceea ca am omis sa spun voi lamuri in fata organelor de cercetare, voi aduce elemente de detaliu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.