Aurelian Bădulescu a explicat cum a izbucnit scandalul in care a fost implicat alaturi de primarul Sectorului 5, Gabriel Mutu.

 „A inceput sa faca presiuni asupra consilierilor generali. Disperat dupa analiza de aseara, le-a zis ca e obligatoriu sa sustina ce vrea dansul. In lipsa argumentelor, a inteles sa arunce asupra mea cu o sticla plina cu apa, lovindu-ma in zona fetei, moment in care a trebuit sa reacționez si m-am aparat. A iesit o incrancenare. Nu vreau sa il fac de ras pe domnul presedinte interimar al organizatiei Bucuresti.L-am rugat sa trecem ziua de azi, sa analizam statutul, sa nu ne facem de ras. A continuat cu presiunile”, a declarat Aurelian Badulescu.

Citeste si...  Eşti pregătită să îţi începi viaţa sexuală?

Referitor la declaratiile potrivit cărora a mintit la Parchet când a fost audiat in dosarul protestului din 10 august, Badulescu a zis: „Luni, la ora 10, am fost citat. Am folosit cuvântul – mintit- ca a trebui sa subliniez o situatie care sa atraga atentia intregii presei, iar ceea ca am omis sa spun voi lamuri in fata organelor de cercetare, voi aduce elemente de detaliu”.